Friday, 2 March 2012

Perlu pertolongan!


Bismillahirrahmanirrahim 
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang



Korang, aku sangat sangat memerlukan pertolongan ni.


Appreciation


Macam mana nak buang salah satu kotak blogpost ni eh?

Macam kat gambar bawah ni...



Tak tau la macam mana boleh muncul dua kotak. Dah try edit, tapi tak boleh padam, dah try tukar template, still tak boleh. Makanya mungkin kena edit html code la eh?? T___T

Tolongla...sesiapa yang tau...ajarkan ye...

Sebab, bila dah ada dua frame blogpost, entry yang kita publish, jadi duplicate. Ala, macam yang korang nampak kat page tu la. Tak best kan, dah baca entry kat atas, ada lagi entry yang sama kat bawah.

Jadi, aku sangat sangat memerlukan pertolongan daripada sesiapan yang tahu how to fix this thing...

Tolong eh korang...

Erkk...ape banyak perkataan tolong daa...


ok...Mahu minta diri dulu.


Wassalam.

8 suara comel:

Ms Velentine said...

kita tak tau pula tp cuba pegi http://www.lyssasecret.com/ minta tolong kat dia...

AnneRaini said...

alamak nak buat camne tu?akak pon buta it..huhuhu

Dabel Aa said...

awk cuba tengok tutorial ni

http://nusananosa91.blogspot.com/2011/06/tutorial-cara-buang-double-post.html

Masz Sidek said...

sy pun tak tahu tp cuba pergi tuto ni...tuto lyssa...

http://www.lyssasecret.com/2011/06/tutorial-cara-mengelakkan-post-menjadi.html

Cik Nur said...

mcm mana boleh jadi cm ni..?

Diyana Norman said...

serius tataw dear... try tnye cik lyssa...

Dieyna said...

kena buang code html ni.. mungkin ada double code html , try read code html ..

iEnA eLiEnA said...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

 

Blog Template by BloggerCandy.com